Rotterdam Luchthaven

Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers.

Geschiedenis van Rotterdam The Hague Airport

Sinds 1920 had Rotterdam een eigen luchthaven: Vliegveld Waalhaven. Waalhaven was een burgerluchthaven met lijndiensten op Londen en Parijs. Ook was hier de vliegtuigfabriek van Koolhoven gevestigd. Op 10 mei 1940 werd vliegveld Waalhaven grotendeels verwoest bij de Duitse aanval op Rotterdam. Na het bombardement vernietigden de geallieerden het vliegveld volledig om het onbruikbaar te maken voor de Duitsers. Waalhaven werd na de oorlog niet meer herbouwd.

Rotterdam opende op aandrang van vooral de havenondernemers in 1956 op de locatie Zestienhoven een nieuw vliegveld dat ook een functie zou kunnen vervullen voor de Haagse regio. De startbaan was 1300 meter lang. In 1966 werd de startbaan verlengd. Het huidige luchthavengebouw is gebouwd in 1967. bron Wikipedia

Goedkoop taxi naar Rotterdam Airport in heel Nederland

Bent u op zoek naar kwalitatief taxibedrijf voor uw taxi om naar Rotterdam Airport te gaan. Taxi Airport Boeken is jarenlang het taxibedrijf voor u vervoer van/naar Rotterdam Airport. Onze vakbekwame chauffeurs die al jarenlang ervaring hebben in dit branche kunnen u veilig brengen naar de luchthaven. Gaat u voor een zakenreis of even heerlijk tussen uit op vakantie, laat u dan brengen door één van onze kwaliteit taxi’s.

Taxi Rotterdam Airport Airport Boeken voordelen

  • Bespaar op de hoge parkeerkosten op Rotterdam Airport
  • Geen gesjouw met de koffers
  • Wij houden rekening met het verkeer, zodat we optijd vertrekken
  • Gemakkelijk vooraf betalen
De reis begint al vanaf de voordeur als u in onze Rotterdam Airport taxi stapt. U moet minimaal 2,5 uur voor op Rotterdam Airport zijn zo weet u zeker dat u vlucht niet mist en op tijd naar u bestemming zal gaan.

Met Taxi Airport Boeken naar Rotterdam Airport

  1. Als u geland bent op Rotterdam Airport, voordat u de koffers van de bagageband ophaalt, belt u onze taxicentrale op +31(0) 23 844 77 77.
  2. Wanneer u gebeld heeft zal de taxi al klaar staan.
  3. De chauffeur die u komt ophalen neemt dan contact met u op, en vertelt u de kleur en kenteken van de taxi (wel graag uw telefoon in de gaten houden).

Prijzen

van/naar luchthaven

Places Price
Amsterdam € 35,-
Alkmaar € 65,-
Almere € 60,-
Amersfoort € 75,-
Beverwijk € 40,-
Den Haag € 55,-
Haarlem € 30,-
Leiden € 40,-
Rotterdam € 80,-
Utrecht € 55,-
Schiphol prices