Over ons

Taxi Airport boeken is een taxi bedrijf dat taxi ritten verzorgt van en naar de luchthavens in de Benelux. Wij onderscheiden ons door ervaren chauffeurs en omdat we altijd direct kunnen inspelen op de vraag van onze klanten voor een Airport transfer.

Daarnaast hanteren we vaste tarieven. U weet dus altijd van te voren waar u aan toe bent.

Met onze Airport taxi service bent u van alle gemakken voorzien. U kunt ons direct bellen na het ophalen van uw koffers op de luchthaven. U kunt ook contact opnemen via WhatsApp en uw aankomsttijden doorgeven, dan staan wij klaar wanneer u naar buiten loopt.

Onze taxi service kunt u ook boeken voor uw zakelijke relaties. Wanneer u de gegevens van uw relatie doorgeeft, zorgen wij dat uw relatie perfect van of naar het vliegveld wordt vervoerd. Afhankelijk van het aantal personen en koffers, kunnen we verschillende wagens of busjes inzetten.

==

Onze Chauffeurs

Uiteraard maken we alleen gebruik van representatieve chauffeurs en gebruiken we enkel nette en representatieve auto’s.Wij werken samen met kleinschalige taxiondernemers. Daardoor hebben wij een service die landelijk bereikbaar is. Taxi Airport Boeken staat bekend om de betrouwbare chauffeurs. De chauffeur zal u uiteraard rechtstreeks naar uw bestemming brengen, want wij zijn geen deeltaxi.

Wij spelen graag in op uw wensen. Daarnaast bieden we service van hoge kwaliteit tegen een zeer gunstig tarief. Hierdoor hopen wij u weer terug te zien!

Wij zijn 365 dagen 24/7 bereikbaar, u kunt ons telefonisch bereiken via +31(0) 23 844 77 77.

Prijzen

van/naar luchthaven

Places Price
Amsterdam € 35,-
Alkmaar € 65,-
Almere € 60,-
Amersfoort € 75,-
Beverwijk € 40,-
Den Haag € 55,-
Haarlem € 30,-
Leiden € 40,-
Rotterdam € 80,-
Utrecht € 55,-
Schiphol prices